17okt 2024
Feminine release

Huis van Overgave
Heeten

Een ademreis met cacao.Stap binnen in de magische wereld van je eigen ademreis onder de invloed van de volle maan. Laat deze wervelende reis je leiden naar de kern van wie je werkelijk bent, een bron van kracht en puur potentieel.

Een ademreis met cacao. Stap binnen in de magische wereld van je eigen ademreis onder de invloed van de volle maan. Laat jezelf omhullen door de warme gloed van cacao, elke slok een poort naar diepere lagen van bewustzijn. Op deze reis ontmoet je de innerlijk ongetemde en wijze vrouw. Laat je innerlijke kracht ontwaken, als een brullende leeuw die sluimert in de diepten van je wezen, gereed om obstakels te overwinnen en grenzen te verleggen.Adem diep in en voel de kracht van je eigen essentie zich verspreiden door elke vezel van je zijn. Je bent de architect van je eigen realiteit, en met elke ademhaling schep je nieuwe mogelijkheden en kansen. Laat deze wervelende reis je leiden naar de kern van wie je werkelijk bent, een krachtig licht dat schijnt en anderen ook in hun licht zet.Kom en ontdek welke oerkracht deze combinatie van ademwerk en cacao bij jou losmaakt.Contra-indicaties: Niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met hoge bloeddruk, hartproblemen. Borstvoeding in overleg.

Informatie

17 okt 2024
18.00 - 21.00
65,00 tickets via Hipsy
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Het Kleine Landgoed
Zonnenbergerdijk 4
8111 ND Heeten

Contact

Feminine release

Wat doe ik nog meer?

Huis van Overgave
Healing en reading
BRTT® | Ademwerk | Plantmedicijnen | Tarot
Huis van Overgave
Okkenbroek
Bij Huis van Overgave bieden we diverse effectieve methodes om jouw zelfhelend vermogen te activeren. Ontdek wat je lichaam jou te vertellen heeft en ga in gesprek met je onderbewuste om blokkades op te heffen.Kom en ervaar de kracht van zelfheling.
Sassense
15okt
Retraite
Retreat INJOY
Sassense
Malaga, Spanje
Retreat INJOY, op een werkelijk prachtige plek in de Andalusische heuvels. Bijzonder, magisch, inspirerend. Ontladen, ontspannen, ontwikkelen, ontdoen, ontmoeten
Sassense, lifecoach in bewustwording
Coaching - Lifecoaching
Bewust kiezen voor jezelf geeft ontspanning, ruimte en rust. Ook systemisch met familieopstellingen
Sassense, lifecoach in bewustwording
Leusden
Als intuïtieve en praktisch ingestelde systemisch en lifecoach, lichaams- en energiewerker leer ik jou bewust te kiezen voor jezelf en je grenzen te bewaken. Zodat je weer lekker in je vel gaat zitten met een stil hoofd, een gezond stresslevel en een
Sassense, praktijk voor bewustwording
Healing en reading
Bewustwording in hart, hoofd en lijf.
Sassense, praktijk voor bewustwording
Leusden
Bij Sassense werken we aan het loslaten van spanningen, oude patronen en vastgeroeste overtuigingen. In een tempo en op een wijze die goed zijn voor jóu. Sassense: vrijheid, ontspanning en energie!
STROOMOPWAARTS,ontdek wat je beweegt
Psychosociale therapie
STROOMOPWAARTS, ontdek wat je beweegt
STROOMOPWAARTS,ontdek wat je beweegt
Culemborg
Stroomopwaarts ziet obstakels als uitnodigingen om je als persoon verder te ontwikkelen. Daarbij kan het nuttig zijn om de oorsprong van het obstakel te onderzoeken. Zo ontstaat er ruimte en kun je je verbinden met de bron van het leven.
Sassense, lifecoach voor bewustwording
Massage
hart-hoofd-lijf in verbinding met massagetherapie, healingen, coaching en familieopstellingen
Sassense, lifecoach voor bewustwording
Leusden
Bij Sassense werken we met holistiche massage en energiewerk aan het loslaten van spanningen, oude patronen en vastgeroeste overtuigingen. In een tempo en op een wijze die goed zijn voor jóu. Vrijheid, ontspanning en energie!
Voet en Energie; Praktijk voor Voetreflexzone therapie
Voetreflexologie & Voetzorg
'Voet en Energie' Praktijk voor Voetreflexzone Therapie
Voet en Energie; Praktijk voor Voetreflexzone therapie
Voorhout
Voetreflexologie, ook wel voetreflexzone therapie genoemd, is een therapie die ervan uitgaat dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen.
Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker
Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker - Voedingsdeskundige en Leefstijlcoach
Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker
Lisserbroek
Ik help met mijn programma vrouwen gezond te blijven en op gewicht en alles uit het leven te halen wat er in zit. Ben je te zwaar, altijd moe en zit je niet lekker in je vel, dan help ik je om weer energiek en gezond te worden.