Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

14sep 2024
Boekpresentatie De Keuze van mijn moeder - een andere kijk op euthanasie -

Hilda van der Burgh
Naaldwijk

De keuze van mijn moeder - een andere kijk op euthanasie -

Een persoonlijke en intieme blik op euthanasie

Op zaterdag 14 september presenteert Hilda van der Burgh-Lagraauw haar boek 'De keuze van mijn moeder: een andere kijk op euthanasie' in de Bibliotheek Naaldwijk. Deze bijzondere boekpresentatie belooft een diepgaande en persoonlijke verkenning te worden van een onderwerp dat velen aangaat en weinigen onberoerd laat.

'De keuze van mijn moeder' biedt een unieke en intieme blik op het onderwerp euthanasie, geïnspireerd door de persoonlijke ervaringen van de auteur.

De presentatie begint om 11.45 uur (inloop 10.30 uur ) in de Bibliotheek Naaldwijk, gelegen aan Sint Martinusstraat 67. Tijdens de boekpresentatie zal Hilda van der Burgh-Lagraauw een lezing geven over de totstandkoming van het boek, gevolgd door een open discussie waarin het publiek de gelegenheid krijgt om vragen te stellen en gedachten uit te wisselen. Na afloop van de presentatie is er een signeersessie, waarbij bezoekers een gesigneerd exemplaar van het boek kunnen bemachtigen.

“Met 'De keuze van mijn moeder' hoop ik een gesprek te openen over euthanasie, dat verder gaat dan de gebruikelijke discussies,” zegt Hilda. “Het boek is een eerbetoon aan mijn moeder en haar moedige beslissing, en ik hoop dat het anderen kan helpen hun eigen gevoelens en gedachten over dit moeilijke onderwerp te verkennen.”

Informatie

14 sep 2024
10.30 - 12.00
0,00

Waar?

Bibliotheek Naaldwijk
Lughtigheidstraat 64
2671LV Naaldwijk

Contact

Boekpresentatie De Keuze van mijn moeder - een andere kijk op euthanasie -