Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →
12nov 2024
Dagje Wecken
Hemel en Aardewerk, inspirerend leren in het groenste atelier
Den Haag
Maak zelf bijna alles (je oogst bijvoorbeeld) jarenlang houdbaar zonder koeling of vriezer. Deze leuke techniek gaat al zo'n twee eeuwen mee – en is actueler dan ooit. Het is simpelweg heerlijk om gezonde kant-en-klaarmaaltijden in je voorraadkast te hebben staan die volgens jouw eigen recept gemaakt zijn, zonder conserveermiddelen. En dat is, ook zonder weckketel, veilig en superleuk om te doen. Onder deskundige begeleiding leer je zelf fruitbeleg zonder suiker, chili sin carne, soep of pastasaus, bakaardappeltjes en cake te conserveren – of in overleg jouw eigen gerechten. Inclusief alle materialen en je eigengemaakte lekkers, heldere handleiding met recepten, koffie/thee en een heerlijke plantaardige lunch.
Op dinsdag 12 november, van 11-18 uur.