18sep 2024
Online loopbaantraject in groepsvorm 'volg je hart in je werk'

Francis Chavernac | Finesse Loopbaancoaching
Online via Zoom

In dit groepstraject achterhalen we samen waar jouw hart ligt in je werk, wat die baan is die past bij jouw wensen en kwaliteiten en waar jij weer blij van wordt. Zodat jij concreet antwoorden hebt en dat werk ook kunt gaan doen.

In dit online groepstraject nemen 4 mensen deel en het traject bestaat uit 10 bijeenkomsten van 75 minuten. Deze bijeenkomsten vinden elke 2 weken online plaats via Zoom en we gaan hierin samen aan de slag om helder te krijgen waar jouw hart ligt in jouw werk: waar word jij blij van en wat is die baan die past bij jouw wensen en kwaliteiten.

We werken met o.a. opdrachten, video's, een werkboek, masterclasses. Je krijgt gericht opdrachten om uit te werken voor de volgende bijeenkomst. Deze opdrachten vragen zo’n 2 uur tijd per week en helpen je om een antwoorden te krijgen op o.a. de vragen wat je het liefst zou willen doen, wat jou drijft, welke kwaliteiten jij hebt, wat je belangrijk vindt in een baan en welk werk bij je past.

Dit traject is afgestemd op jou: alle vragen en vraagtekens die je hebt over jouw werk worden beantwoord. Mijn trajecten zijn praktisch, positief en toekomstgericht en wij kijken naar wat die baan voor jou is, wat ervoor nodig is om die te gaan doen én ook hoe je bij die baan komt.

Dit samen onderzoeken is makkelijker, gaat sneller en het is ook leuker dan dat je het alleen doet.

Heb je interesse? We plannen altijd eerst een kennismaking in om je vragen te beantwoorden en te kijken of dit traject het juiste voor je is. 
Neem gerust contact met me op: 0612883589 of stuur een mail naar onderstaand mailadres.  

Informatie

18 sep 2024 t/m 08 jan 2025 | 10 bijeenkomsten om de 2 weken
10.30 - 11.45
1.595,0 | incl btw, werkboek, opdrachten, video's, documenten en masterclasses
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?



Online via Zoom

Contact

Online loopbaantraject in groepsvorm 'volg je hart in je werk'

Wat doe ik nog meer?

Annemarije Sjoerdsma
02okt
Cursus
Spanning ontladen met TRE®
Annemarije Sjoerdsma
Culemborg
TRE® (Tension en Trauma Releasing Exercises) is een methode om spanning in je lichaam te ontladen. Dit geldt voor dagelijkse stress, maar ook voor dieperliggende (trauma)spanning. Eenmaal goed en veilig aangeleerd, kun je het thuis zelf toepassen.
Francis Chavernac | Finesse Loopbaancoaching
Coaching - Loopbaancoaching
Loopbaancoach (Noloc erkend) en tma professional: talenten analyse
Francis Chavernac | Finesse Loopbaancoaching
Boven-leeuwen
Als Loopbaancoach help ik je onderzoeken waar jouw hart ligt in je werk zodat jij die baan kunt gaan doen die past bij jouw wensen en kwaliteiten. Mijn loopbaantrajecten en masterclasses geef ik online en zijn zo voor iedereen overal te volgen.
Francis Chavernac | Finesse Loopbaancoaching
18sep
Workshop
Gratis en online masterclass 'ontdek waar jouw hart ligt in je werk'
Francis Chavernac | Finesse Loopbaancoaching
Online via Zoom
In deze gratis en online masterclass deel ik waardevolle inzichten en praktische tips die jou helpen achterhalen waar jouw hart ligt in jouw werk. Zodat jij die baan kunt goed die past bij jouw wensen en kwaliteiten en die jou voldoening geeft.
Sigrid Sneijders
Storytelling & Schrijven
Tekstschrijver voor therapeuten
Sigrid Sneijders
Hillegom
Teksten voor therapeuten. Website, blogs, posts, meditaties/visualisaties. Met mijn eigen achtergrond als therapeut begrijp ik hoe jij werkt.
Sigrid Sneijders
Relatietherapie
Eerste Hulp bij Relaties: Samen of alleen werken aan een liefdevolle relatie
Sigrid Sneijders
Hillegom
Verloopt je liefdesleven moeizaam en lopen relaties op niets uit? Of heb je wel een partner, maar hebben jullie steeds ruzie omdat jullie de verbinding met elkaar zijn kwijtgeraakt?
Spanning Losmakerij
Lichaamswerk
TRE® en Ademwerk
Spanning Losmakerij
Culemborg
Ik ondersteun anderen bij het (her)vinden van hun veerkracht via TRE® en ademwerk. Ieder mens bezit een zelfhelend vermogen. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Juist in nabijheid van de ander vindt er heling plaats.