Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

13aug 2024
IJSBAD

EVBalans
Maurik

We zien je graag! 15.00 inloop 15.15 kennismaking 15.30 uitleg kou en ademhaling 16.00 ademsessie 16.20 1 voor 1 in het ijsbad 17.00 afsluiting ervaring, soepje

ERVAAR  INNERLIJKE KRACHTEN

Stel je voor dat je elke dag vol energie begint. Door te trainen met de kou, zoals in een ijsbad, kan dit werkelijkheid worden. Het nemen van een ijsbad zorgt ervoor dat je lichaam een overvloed aan gelukshormonen aanmaakt, waardoor je je direct beter voelt. Deze effecten houden tot wel vier uur aan. Bovendien geeft het je bloedvatenstelsel een flinke boost, wat op de lange termijn resulteert in meer dagelijkse energie. Het gevoel van kracht dat je ervaart door jezelf bloot te stellen aan de kou, is ongeëvenaard. Ontdek waartoe je in staat bent en voel je elke dag krachtiger en energieker.

In een ijsbad stappen lijkt voor veel mensen onbereikbaar en bijna onmogelijk. De natuurlijke reactie is om de kou te vermijden, terwijl de uitdaging juist is om in het moment te blijven, de kou te accepteren en zelfs te omarmen. In mijn workshops leer ik je een ademhalingstechniek die essentieel is om met de juiste focus diep in jezelf te treden, zodat je ontspannen het ijsbad in kunt stappen. Door deze techniek ook thuis toe te passen, zul je merken dat je mindset verandert en je makkelijker kunt ontspannen in stressvolle situaties.

Het is wetenschappelijk bewezen dat trainen met de kou, ademhaling en de juiste mindset je immuunsysteem een boost geven. Hierdoor ben je minder vatbaar voor virussen en word je minder snel ziek. Tijdens de workshop bereid ik je voor om in de juiste mentale staat te komen, zodat iedereen het ijsbad kan trotseren.

Informatie

13 aug 2024
15.00 - 17.30
59,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Maurik
Rijnbandijk 111-85
Maurik

IJSBAD