Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

08aug 2024
WORKSHOP (stiltewandeling) ‘herstellen met de kracht van de natuur’

EVBalans
Beesd

Leer tijdens deze workshop weer verbinding te maken met jouw innerlijke rust en zet al je zintuigen open in plaats van met een groot deel van je aandacht bij het denken te zitten. Oefenen hiermee helpt je om in de toekomst in je rust TE BLIJVEN.

WORKSHOP (STILTEWANDELING) ‘HERSTELLEN MET DE KRACHT VAN DE NATUUR’

Onrust ervaren in tijden waarin veel gebeurt en verandert en we continue ‘aan’ staan door de moderne technologie kun. Te midden van al deze drukte vormt de natuur een baken van rust. Want juist in de natuur is het makkelijker om je los te koppelen van het drukke leven.

Buiten in de frisse, gezonde lucht 2 uur langzaam wandelen in stilte. Oefeningen om je hoofd tot rust te krijgen. Inzichten om meer ontspannen in het leven te staan. Je onderdompelen in de herstellende atmosfeer van de natuur met de metaforen in de natuur. Weer in verbinding komen met je lijf. Het is fijn om even stil te staan en je innerlijke rust te ervaren, te kijken hoe jij je ruimte inneemt en te vertrouwen op hetgeen jij de wereld te bieden hebt met jouw unieke palet aan kwaliteiten

In onze hectische, sterk verbonden wereld is stilte een waardevol goed geworden, een zeldzaam juweel dat we vaak over het hoofd zien. Maar wat als ik je vertel dat stilte veel meer is dan alleen de afwezigheid van geluid?

Stilte biedt een helende omgeving voor onze overgestimuleerde zintuigen. In die stilte kunnen we ontsnappen aan de voortdurende stroom van prikkels en geluiden om ons heen, waardoor ons brein de kans krijgt om te rusten en te herstellen.

In de stilte vind je de ruimte om naar binnen te keren, weg van de chaos van de buitenwereld.

Informatie

08 aug 2024
13.00 - 15.00
17,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Stapelbakker
Oude Waag 21
Beesd

WORKSHOP (stiltewandeling) ‘herstellen met de kracht van de natuur’