Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21nov 2023
workshop Mindfulness

Mindfulness Praktijk Judith Tegelaers
Phoenixstraat

Kom naar de workshop Mindfulness als je meer rust en ruimte in je hoofd wilt en minder stress wilt ervaren. Dat doen we met praktische en ervaringsgerichte oefeningen. Stapsgewijs en betrokken, met oog voor je persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen.

Als je nieuwsgierig bent naar wat Mindfulness voor jou zou kunnen betekenen, kom dan naar deze basistraining Mindfulness. Vooral als je het gevoel hebt de regie over het leven niet helemaal te hebben, of dat je je snel door gebeurtenissen laat overrompelen, of er nog (te) lang over na blijft denken. Mindfulness leert je om meer in het moment aanwezig te zijn en aandacht te geven aan zowel je lichaam, je emoties als het denken. Je zult meer veerkracht ontwikkelen door de beoefening van Mindfulness. En je zult merken dat je een situatie of probleem ook om kunt denken. Dit doen we vanuit een open, vriendelijke, niet oordelende houding naar onszelf en de ander. Een goede basis in Mindfulness.

We werken met lichamelijke oefeningen, meditaties en mindfulness oefeningen. Gedurende deze periode krijg je opdrachten mee om thuis toe te passen, een belangrijk onderdeel in dit programma om een verandering in je brein in werking te zetten. Zo ontstaat meer inzicht in het functioneren van het eigen lichaam in relatie tot stemming en gedachten. En krijg je meer inzicht in jouw automatische piloot en overtuigingen. Die belemmeren je soms in je welbevinden.

Informatie

21 nov 2023 | 28 november, 12 - 19 december, 9 - 16 - 30 januari, 6 februari
15.30 - 18.00
350,00
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Yogastudio Vrij in je lichaam
Phoenixstraat 66, Delft
2611 AM Phoenixstraat

workshop Mindfulness

Wat doe ik nog meer?

Judith Tegelaers
Mindfulness & Compassie
Mindfulness Praktijk Judith Tegelaers
Judith Tegelaers
Delft
Voor meer rust en ruimte in je hoofd en meer bewustwording van automatische reacties is Mindfulness een krachtig instrument. Met praktijkgerichte oefeningen in een kleine, veilige groep, leg je de basis voor veerkracht in je leven.
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
01nov
Cursus
Meditatie cursus
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
Nijmegen / Ubbergen
In acht bijeenkomsten maak je stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie vanuit de visie Zijnsoriëntatie. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben.
VitaMaui
Fysiotherapie
Holistische fysiotherapie & ademwerk
VitaMaui
Naaldwijk
VitaMaui is een praktijk voor holistische fysiotherapie en ademwerk. Geen symptoombestrijding maar aanpakken van de echte oorzaak. "Ik ben niet eigenwijs, mijn aanpak is gewoon beter."
De Regenboogvlinder - Els Stolk
Dieren
Dierentolk en energetisch therapeut
De Regenboogvlinder - Els Stolk
Ede
Ik help jou met behulp van je dier en de lichtwereld jouw innerlijke kracht te ontdekken, zodat je weer liefde voor jezelf voelt en jouw licht laat schijnen.
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven - Jacqueline Vader
Meditatie
Zijnsoriëntatie
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven - Jacqueline Vader
Nijmegen
In mijn praktijk voor levenskunst bied ik meditatie en training vanuit de visie Zijnsoriëntatie. Voor mensen die authentiek en in verbinding met anderen willen leven en werken.
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
10nov
Cursus
Eren van familierelaties
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
Nijmegen
De relaties met je naasten en op je werk kunnen complex zijn, doordat ze bepaald worden door oude patronen. In deze training onderzoek je jezelf in relatie tot je ouders en verzoen je je met je geschiedenis. Je leert communiceren vanuit vrijheid. 
25sep
Open les
Open middag Zijnsoriëntatie
Nijmegen
Tijdens de open middag kun je kennismaken met de visie Zijnsoriëntatie, de trainingen en cursussen die ik geef, en met mij.