28okt 2024
Creatieve retraite : Wijsheid van voorouders uit alle windrichtingen 

IJsselstroom
Koudekerke

Voorouders uit alle windrichtingen maken zich kenbaar om bij te dragen aan deze reis vol creatiekracht en magische vrouwelijke expressie.

In deze stille tijd, waar de sluiers tussen de werelden dun zijn, is de wijsheid van al die ons voor zijn gegaan beter hoorbaar. Als je de tijd neemt om te zakken in die stilte, en bereid bent om diep te luisteren, kun je hen horen.

In deze stille tijd, waar de sluiers tussen de werelden dun zijn, is de liefde van al die ons voor zijn gegaan  beter voelbaar. Als je je ogen sluit en je voorstelt dat achter jou een oneindige driehoek van voorouders staat die het leven keer op keer hebben doorgegeven opdat jij nu hier kunt zijn, en je uitnodigen een beetje op hen te leunen, dan opent zich iets in het liefdesverhaal van jouw leven.

In deze stille tijd, waar de sluiers tussen de werelden dun zijn, is de kracht van al die ons voor zijn gegaan  beter merkbaar. De kracht die zij aan jou willen doorgeven opdat jij mag cocreeren met het leven, om het het helemaal van jou te laten zijn.

Niet alleen onze eigen familie lijn meldt zich voor deze retraite.Maar voorouders uit alle windrichtingen laten van zich horen. We maken contact met de lijnen die voor jou van belang zullen zijn, van oer tot nu. 

Met de wijsheid, de liefde en de kracht uit dit veld gaan we een zielsportret maken. Door middel van de 13 fasen van het intentional creativity proces met onder andere meditatie, schrijven, bewegen, stilte en schilderen kom je in contact met deze wijsheid en gaan jullie op avontuur.

Informatie

28 okt 2024 t/m 01 nov 2024
12.00 - 14.00
Volgt n
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Ride by the Sea

Koudekerke

Contact

  • marikevanijssel AT gmail DOT com
Creatieve retraite : Wijsheid van voorouders uit alle windrichtingen 

Wat doe ik nog meer?

Levensecht
Familie- en systeemopstellingen
(Familie)opstellingen en systemisch werk
Levensecht
Leidschendam
Een familieopstelling is een prachtige manier om inzicht te krijgen in de (onbewuste) dynamiek in jouw familie. Deze dynamiek kan veel invloed hebben op wat jij nu nog voelt en ervaart en op hoe jouw (familie) relaties zich ontwikkelen.
GezondFlevoland
Natuurgeneeskunde
GezondFlevoland
GezondFlevoland
Dronten
IJsselstroom
22sep
Evenement
Ruimte voor rouw
IJsselstroom
Leiden
We nodigen je van harte uit in onze "ruimte voor rouw"cirkel om in een klein groepje aanwezig te zijn bij dat wat gezien wil worden. Om stil te staan bij wat jouw verdriet nodig heeft en te voelen hoe jouw open aanwezigheid helend is voor de ander (en vic
Bureau van Leent
Circulaire economie
Versneller van Duurzame en Sociale Innovatie
Bureau van Leent
Amsterdam
Voor de transitie naar een nieuwe economie ondersteun ik gemeenten, organisaties, bedrijven en ondernemers bij diverse duurzame en sociale innovatieve projecten.
Ijsselstroom
21sep
Workshop
Mabon cacao ceremonie (herfst equinox)
Ijsselstroom
Leiden
Cacao ceremonie ter ere van Mabon
IJsselstroom, praktijk voor WelZijn
Familie- en systeemopstellingen
IJsselstroom, praktijk voor WelZijn
IJsselstroom, praktijk voor WelZijn
Leiden
Christine van Ginkel, Reflexzonetherapeut-Magnetiseur
Voetreflexologie & Voetzorg
Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys, voor meer Balans, Ontspanning en Energie!
Christine van Ginkel, Reflexzonetherapeut-Magnetiseur
Den Hoorn
Stress is een oorzaak van veel klachten. Reflexzonetherapie en magnetiseren werken ontspannend. Ontspanning creëert ruimte in het hoofd. Door meer ruimte en een moment van rust krijg je inzicht in jezelf. Een mogelijk gevolg is inspiratie en creatie!